Rossi: Életem legfontosabb meccse volt a mai

Marco Rossi
Budapest, 2018. szeptember 11. Marco Rossi, a magyar csapat szövetségi kapitánya (j) a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Magyarország - Görögország mérkőzésen a Groupama Arénában 2018. szeptember 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Marco Rossi szövetségi kapitány érthető módon elégedetten nyilatkozott a vb-ezüstérmes horvát válogatott legyőzése után. 

A válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi így értékelt a mérkőzést követően az M4 Sport kamerája előtt:

„Az első félidőben jobbak voltunk, jól reagáltunk a bekapott gólra, a találaton kívül nem is volt más helyzete a horvát csapatnak.

Ezúttal viszont tökéletesen teljesítettek a játékosok, a szívüket-lelküket kitették a pályára, ahogyan kértem tőlük, ennek az eredménye lett ez a csodálatos győzelem."

Magyar csodagyőzelem a vb-ezüstérmes horvátok ellen

A magyar labdarúgó-válogatott elképesztő bravúrral, 2-1-re legyőzte a vb-ezüstérmes horvát válogatottat az Eb-selejtezők E csoportjának második fordulójában, a Groupama Arénában. A mérkőzés elejétől bátran játszott a magyar válogatott, a horvátok egy szerencsés góllal szerezték meg a vezetést. Ezután Marco Rossi csapata átvette az irányítást, majd a 34.

Életem legfontosabb meccse volt a mai, de a következő két selejtező is nagyon fontos lesz az azeriek és a walesiek ellen, azokra viszont több időnk lesz készülni. Ha lehetne, elcserélném ezt a győzelmet egy szlovákok elleni sikerre, a szurkolók ugyanis megérdemelték volna. Ahogyan ezen a találkozón is az első pillanattól kezdve az utolsóig biztatták a csapatot, az egészen elképesztő, ilyet hangulatban még soha nem volt részem. Nagyon köszönöm nekik az élményt, és a támogatást."