Társoldalunk:

A Real Madridot választotta, pedig a Barca több pénzt ajánlott

2019.03.20. 12:38

A brazil csodatiniért, Vinícius Júniorért a Barcelona és a Real Madrid versenyzett, a támadó végül Madrid mellett döntött, pedig a katalán sztárcsapat több pénzt adott volna.

Viníciust még 2017-ben vásárolta meg a Real Madrid, de csak tavaly csatlakozott a madridi klubhoz, ahol a sérülése előtt rendre lehetőséget kapott a csapat korábbi edzőjétől, Santiago Solaritól. Persze nem emiatt tartják óriási tehetségnek, de ebből is látszik, hogy ha ilyen ütemben fejlődik tovább, akkor hosszú évekig meghatározó tagja lehet Zinadine Zidane csapatának.

Vinícius Júnior nem a pénzt választottaForrás: Marca

A 18 éves szélső most megszólalt az átigazolásával kapcsolatban, amellyel nagy port is kavart. Vinícius ugyanis elárulta, hogy hiába ajánlott több pénz a Barcelona, ő mégis a Real Madridot választotta.

„Mindkét klubot meglátogattuk a menedzseremmel, és nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, mindkét ajánlat nagyon tetszett. A Barcelona több pénz ígért nekem, de a legjobb projektet akartam, így a Real Madridot választottam. Sokat beszéltem Marcelóval és Casemiróval, ők is segítettek meghozni a döntést” – nyilatkozta a brazil játékos.