Soha nem látott költekezést ígér a Bayern München elnöke

firo: 19.02.2019, Football, Champions League, Season 2018/2019, UEFA, Champions League, CL, Round of 16, First leg, Liverpool FC - FC Bayern Munich 2019 FOOTBALL Round of 16 CHAMPIONS LEAGUE Season 2018 Liverpool FC - FC Bayern Munich UEFA SPO first leg C
firo: 19.02.2019, Football, Champions League, Season 2018/2019, UEFA, Champions League, CL, Round of 16, First leg, Liverpool FC - FC Bayern Munich On the tribune, Karl-Heinz Rumgge, Bayern left and Uli Hoeness, Hoeness | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Soha nem látott költekezést ígér a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München elnöke, Uli Hoeness. A bajor klub vezetője szerint folyamatban van a csapat fiatalítása, ehhez pedig mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.

A Bayern München simán búcsúzott a Liverpoool ellen (3-1) a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, de a bajnokságban sincs meg a korábbi években tapasztalt nagy fölénye a bajor sztárcsapatnak – azonos pontszámmal áll az élen a Dortmunddal –, így elérkezettnek látják az időt a klub vezetői, hogy fiatalítsanak a kereten.

Ehhez pedig nyáron soha nem látott költekezésbe kezd majd a Bayern,

erről a klub első embere, Uli Hoeness beszélt a német sajtónak.

Uli Hoeness nagy költekezést ígért Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Sebastian El-Saq

, ezt megígérhetem. A labdarúgást a pénz irányítja, ennek ellenére az a csapat nyeri a címeket, amelynek a játékosai szívvel küzdenek a pályán" – idézte a Bild Uli Hoenesst.

A lap úgy tudja, várhatóan a 200 millió eurót is meghaladja majd a költekezés.

A Bild információi szerint Nicolas Pépe (Lille OSC), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Lucas Hernández (Atlético Madrid) és Callum Hudson-Odoit (Chelsea) is érkezhet.