Dárdai korábbi játékosa a Honvédnál folytatja

SV Darmstadt 98 vs Borussia Moenchengladbach FOOTBALL Änis Ben-Hatira
Darmstadt's Änis Ben-Hatira during the German soccer Bundesliga match between SV Darmstadt and Borussia Moenchengladbach in the Jonathan Heimes Stadium in Darmstadt, Germany, 21 January 2017. Photo: Arne Dedert/dpa
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport értesülései szerint Dárdai Pál és a Hertha Berlin korábbi játékosa, Enisz Ben-Hatira a Budapest Honvédnál folytatja a pályafutását.

A hírek szerint a német korosztályos válogatottal 2009-ben U21-es Európa-bajnokságot nyert Ben Hatira hétfőn már a klub székházában járt, és a klub keddi sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentik az érkezését.

Ben Hatirának komoly Bundesliga-tapasztalata van Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Arne Dedert

A 30 éves tunéziai felnőtt-válogatott támadó 2011 és 2016 között játszott a Herthában, ahonnan azért kellett távoznia, mert az egyik elveszített mérkőzés után a csapatbuszon kritizálta társait. Azóta játszott a Darmstadtban, a török Gaziantepsporban, valamint a tunéziai Espérance-ban is, de tavaly május óta nem volt csapata.

Ben Hatira 101 Bundesliga-mérkőzésen 15 gólt lőtt és 12 gólpasszt adott. A transfermarkt 400 ezer euróra becsüli az értékét.