Társoldalunk:

Szurkolóját gyászolja a magyar fociválogatott szövetségi kapitánya

2019.01.11. 08:11

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is gyászolja a nemrég elhunyt kispesti szurkolót. Lankovits András 41 évesen halt meg, a Honvéd korábbi edzője megható gesztussal emlékezett az „Ördög” becenevű drukkerre – írja a Blikk. 

Lankovits Andrásnak az élete volt a kispesti együttes, tizenéves kora óta a csapat szinte összes hazai, illetve idegenbeli találkozóján a B középben buzdította kedvenceit.

A szakemberrel, aki három szezonon át irányította a piros-feketéket, nagyon jó volt a kapcsolata, együtt ünnepelték 2017-ben a gárda NB I-es aranyérmét. Többször beszélgettek, a tréner most az egyik ilyen alkalommal készült közös fotóval emlékezett meg a drukkerről.

„Tudomásomra jutott, hogy hosszas, súlyos betegség után néhány nappal ezelőtt elhunyt. Feleségét és kislányát kellett itt hagynia. Nagyon megrázott a hír, mindkettejüket ölelem. Őszinte részvétem – írta Rossi a közösségi oldalára feltöltött fotóhoz.

A drukker özvegyét, Lankovitsné Zsömbölyi Ritát meghatotta a kapitány gesztusa.

Nincsenek szavak erre, elképesztően jólesett, hogy Marco Rossi megemlékezett a férjemről, nagyon köszönöm neki. Úriember, akit méltán imádnak a kispesti szurkolók. Egyébként az említett fotó nekem készült, a párom hosszú időn keresztül büszkélkedett vele – mesélte a könnyeivel küszködve az elhunyt szurkoló felesége a Blikknek.