Társoldalunk:

Mégsem lesz futár a gyerekeit egyedül nevelő magyar válogatott focistából

2019.01.11. 07:07

Mégsem lesz csomagfutár a korábbi magyar válogatott focistából. Az NB II-ben szereplő ETO FC Győr másodedzőjét nemrég menesztették, a 19-szeres válogatott Stark Péter pedig tudomásul vette a döntést. Anyagilag padlóra került, ezért azt tervezte, hogy csomagfutárként vagy fuvarozóként helyezkedik el, hogy el tudja tartani két gyermekét. Az ETO vezetői értesültek a korábbi kiváló focista nehézségeiről, ezért újra munkát adtak a győri kötődési szakembernek.

„Volt egy négyszemközti beszélgetésem Mányi József tulajdonos úrral, aki elmondta, szembesült az anyagi hátteremmel, valamint azzal is, hogy egyedül kell felnevelnem a két kisfiamat egy garzonban, majd ezek után úgy döntött, hogy visszavesz az utánpótlásba – nyilatkozta Stark Péter a Csakfoci.hu-nak. 

Stark Péter nem a magyar fociban képzeli el a jövőjétForrás: www.cincerfoto.hu

Stark – aki csomagfutárként vagy fuvarozóként akart elhelyezkedni – az edzői képesítése lejártáig, az év végéig tervezi a munkát az ETO-nál.

„Továbbra is tartom magam ahhoz, amit korábban mondtam, az élet más területén szeretnék helytállni. Nagyon jól éreztem magam kedden a csomagfuvarozás alatt, nem mellesleg pedig ezen a területen kamatoztathatom majd a német nyelvtudásomat Bécsben – tette hozzá a 19-szeres válogatott focista.

Az ETO ügyvezető igazgatója, Soós Imre megerősítette, hogy a nehéz anyagi helyzetére tekintettel visszavették Starkot, és álláslehetőséget biztosítanak neki a végzettségének megfelelő munkakörben.