Társoldalunk:

Így reagált Pogba Mourinho kirúgására - fotó

2018.12.18. 16:14

Kedden délelőtt a Manchester United bejelentette, hogy menesztette a csapat menedzserét, a portugál José Mourinhót. A klub hivatalos közleménye után csak néhány perc telt el, az MU egyik legnagyobb sztárja, Paul Pogba rögtön posztolt egy fotót, amivel felrobbantotta az internetet.

Az utóbbi hónapokban Pogba és Mourinho feszült viszonya állandó témát szolgáltatott a szigetországi sajtónak. A francia világbajnok középpályás sosem tudott kiteljesedni Manchesterben, ugyanis Mourinho túlságosan védekező stílusban játszatta, és látszott rajta, hogy nem élvezi a játékot.

Szeptemberben, miután a Manchester United kiesett a Ligakupából, az edző és a játékos között már pattanásig feszültek az indulatok.

Mourinho kirúgását követően Pogba azonnal kitett egy mosolygós képet a közösségi oldalára azzal a szöveggel, hogy „adj címet a képnek!"

A francia világbajnok lehet a „Special One” távozásának legnagyobb nyerteseForrás: Paul Pogba/Instagram

Néhány perccel később azonban eltűnt a fotó. A Pogbával szponzori szerződésben álló Adidas illetékesei azt állítják, hogy a bejegyzés már előre be volt időzítve, de Mourinho kirúgása miatt eltávolították, mert félreérthető lenne.