Kőkemény hónap vár a Manchester Unitedre

Phil Jones
Manchester United's English defender Phil Jones watches the ball during the English Premier League football match between Manchester United and Norwich City at Old Trafford in Manchester, north-west England on October 1, 2011. AFP PHOTO/CARL DE SOUZA RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications (Photo credit should read CARL DE SOUZA/AFP/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Szegény embert még az ág is húzza - tartja a mondás, és bizony az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester Unitedre most illik a tézis: ha nem lenne elég, hogy a bajnokságban csak szenved José Mourinho csapata, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a PSG ellen kellene bravúrt elérnie. A Neymarék elleni meccsekkel kiegészülve ráadásul brutális hónapja lesz február közepétől a Vörös Ördögöknek.

A PSG elleni hazai csata nyitja a sort, amelyet egy hazai Liverpool elleni rangadó követ. Utána a Crystal Palace és a Southampton némileg könnyebbnek tűnik, de elnézvei a manchesteriek idei teljesítményét, senki ellen nem mehetnek biztosra. Aztán jön a Paris Saint-Germain elleni idegenbeli visszavágó, majd egy újabb nagy rangadó az Emirates Stadionban, az erőltetett menet pedig a City elleni derbivel zárul.

Finoman szólva nem ígérkezik könnyűnek a Manchester United sorsolása február és március közepe között Forrás: facebook.com/BleacherReportFootball