Rebrov kirakta Bödét a Fradiból

BALOGH Béla; BÖDE Dániel, Ferencváros, MTK
A ferencvárosi Böde Dániel (b) és Balogh Béla, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Ferencváros - MTK Budapest mérkőzésen a Groupama Arénában 2018. november 3-án
Vágólapra másolva!
Az Origo információi szerint ezen a héten nem készülhet társaival az FTC csapatkapitánya, Böde Dániel. A válogatott támadót a hétvégi viselkedése miatt száműzte ideiglenesen Szergej Rebrov, a csapat vezetőedzője.

Az MTVA kamerái is megörökítették a pillanatot, amikor a Mezőkövesd elleni hazai bajnoki 61. percében, lecserélését követően Böde Dániel elég látványosan fejezte ki érzelmeit a kispadon. Csapkodott, káromkodott dühében.

Böde kényszerpihenőt kapott Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az eset nem múlt el következmények nélkül, úgy tudjuk, a kedd délelőtti edzésen már nem is vehetett részt a válogatott csatár. Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója megerősítette az Origo információit.

"Valóban, a hétvégi viselkedése miatt Szergej Rebrov vezetőedző erre a hétre felmentette Böde Dánielt az edzések látogatása alól. A büntetése azonban csak a Vidi elleni mérkőzésig érvényes, a januári felkészülést már együtt kezdheti meg a csapattal" - tette hozzá Orosz Pál.

A listavezető Ferencváros vasárnap a címvédő, nyolcpontos lemaradással második helyezett MOL Vidi vendége lesz az NB I-ben. A mindkét csapat számára nagyon fontos meccsen biztosan nem szerepel majd Böde Dániel.