Neymar pofátlan csellel sokkolta a Liverpoolt - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (C) vies for the ball with Liverpool's Swiss midfielder Xherdan Shaqiri during the UEFA Champions League Group C football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Liverpool FC at the Parc des Princes stadium, in Paris, on November 28, 2018. (Photo by Bertrand GUAY / AFP)
Vágólapra másolva!
Szerda este a Paris Saint-Germain együttese 2-1-re legyőzte a Liverpoolt a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. játéknapján. A párizsiak második gólját Neymar szerezte, a brazilnak mégsem ez volt a legemlékezetesebb megmozdulása a találkozón, máris mutatunk kettőt, ami a találatnál is extrábbra sikerült.

A 64. percben például

a játék helyett a közönség hergelésével volt elfoglalva,

nem is érdekelte Kimpembe felpasszolt labdája, csak az, hogy a Parc des Princes közönsége eksztázisban szurkoljon a PSG-nek.

A hosszabbítás perceiben aztán egy olyan trükköt húzott elő a cilinderből, amelyet sokszor és sok helyen fognak még ismételni az év végi összefoglalókban:

A PSG győzelmével szinte bebiztosította helyét a legjobb 16 között, Neymartól így a továbbiakban is várhatjuk a kedd vagy szerda esti epikus megmozdulásokat.