Mourinho kiakadt az újabb döntetlen után, a végén saját magát állítja csapatba

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (R) consoles Manchester United's Swedish defender Victor Lindelof (C) during the English Premier League football match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, north west England, on November 24, 2018. (Photo by Lindsey PARNABY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
José Mourinho nem kímélte a szombaton hazai pályán a Crystal Palace ellen 0-0-s döntetlent játszó csapata játékosait a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

"Nem volt elég lelkesedés, nem volt elég akarat – mondta a portugál. – Úgy játszott a csapat, mintha ez csak egy meccs lenne a sok közül, miközben nagyon nem az volt. Ezt a mérkőzést meg kellett volna nyerni, de azt érzem, hogy sem szívből nem volt elég a pályán, és ésszel sem játszottunk."

Victor Lindelöfre (középen) nem lehetett panasz, egy sprintbe még bele is sérült a hajrában Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Mourinho szerint a személyiségeket nem lehet alapvetően megváltoztatni, úgyhogy volt, akinek "rosszabbul esik majd a vacsorája, másnak jobban, megint más meg elmegy majd bulizni, ez van".

A United 13 mérkőzésen mindössze 21 pontot szerzett, ami 28 éve a legrosszabb idénykezdés a csapat történetében. A MU csak hetedik a tabellán, a még Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyen álló Chelsea is hét ponttal van előttük.

De a szív önmagában még nem elég, hiányzik a minőség a keretünkből. A Palace kétségkívül megérdemelte a döntetlent, de alapvetően csak önmagunkat okolhatjuk, hogy nem nyertünk."