Vágólapra másolva!
A Zalaegerszeg 4-1-es győzelmet aratott a Monor vendégeként vasárnap a labdarúgó NB II 18. fordulójában, de nem tudott az élre állni, mivel a Gyirmót 1-0-ra megnyerte a Békéscsaba elleni idegenbeli rangadót. 

A Zalaegerszeg már a 9. percben előnybe került Babati góljának köszönhetően, de Tóth még egyenlített. Innem viszont már csak a vendégekről szólt a meccs. Előbb három perccel később Bedi szerzett újra vezetést a ZTE-nek, majd Póti kiállítása után még kétszer ünnepelhetett a feljutás egyik nagy esélyese.

A ZTE könnyedén nyert a Monor vendégeként Forrás: ZTE FC/Facebook

Ami a további kora délutáni mérkőzéseket illeti, a Vác simán nyert a Duna Aszfalt vendégeként, így a tiszakécskei csapat tízmeccses veretlenségi szériája ért véget, a Nyíregyháza a Soroksárt győzte le és nyert újra több mint másfél hónap után, míg a Kaposvári Rákóczi FC-Dorogi FC és WKW ETO FC Győr-Kazincbarcika összecsapáson döntetlen született.

A listavezető Gyirmót nyerte a forduló rangadóját Békéscsabán, pedig több mint 20 percig emberhátrányban játszott a vendég együttes. Megtáltosodott a Vasas az új edző, Szanyó Károly érkezésével, hiszen 5–1-re verte a Ceglédet.

Merkantil Bank Liga NB II, 18. forduló:
Duna Aszfalt TVSE-Vác FC 0-2 (0-2)
Kaposvári Rákóczi FC-Dorogi FC 2-2 (1-1)
Nyíregyháza Spartacus FC-Soroksár SC 2-0 (1-0)
WKW ETO FC Győr-Kazincbarcika 0-0
BSS Monor-ZTE FC 1-4 (0-1)
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Budafoki MTE 1-2 (1-0)
Aqvital FC Csákvár-Credobus Mosonmagyaróvár 2-2 (1-1)
BFC Siófok-Budaörs 0-1 (0-1)
Vasas FC-Ceglédi VSE 5-1 (2-1)
Békéscsaba 1912 Előre-Gyirmót FC Győr 0-1 (0-1)