Dárdai Pál csapata morálját dicsérte a szombati 3-3 után

firo: 10.11.2018 Football, Football: 1. Bundesliga, Season 2018/2019 Fortuna Dusseldorf Duesseldorf - Hertha BSC Berlin 2019 Fortuna Dusseldorf Duesseldorf - Hertha BSC B season 2018 firo: 10.11.2018 Football SPO Football: 1. Bundesliga
firo: 10.11.2018 Soccer, Football: 1. Bundesliga, Season 2018/2019 Fortuna Dusseldorf Duesseldorf - Hertha BSC Berlin Hertha Coach, coach Pál Dárdai, Pal Dardai, portrait, head-image, | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A Bundesliga 12. fordulójának szombati mérkőzésén a Hertha hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott a Hoffenheimmel. A fővárosiak kétszer is visszajöttek kétgólos hátrányból, végül a hajrában egyenlítettek, így Dárdai Pál joggal dicsérte meg az övéit.

A gólgazdag mérkőzésen Szalai Ádám már az első percben gólpasszt adott, hogy aztán a tíz perc elteltével már 2-0-ra vezessen a Hoffenheim. Vedad Ibisevic azonban gyorsan szépített, majd a második félidőben egy újabb vendég találat után a Hertha hosszú hajrát nyitott, és végül Valentin Lazaro bombájával a 87. percben egyenlítettek és otthon tartottak egy pontot.

Hatalmas meccset játszottak Dárdaiék Szalaiék ellen

A Dárdai Pál irányította Hertha Berlin sorozatban hatodik bajnoki mérkőzésén maradt nyeretlen, de nem lehet panasz a berliniekre: hiába vezetett kétszer is két góllal a Hoffenheim, óriásit hajráztak a fővárosiak és döntetlenre mentették a mérkőzést. A vendégeknél a 70 percet játszó Szalai Ádám az első percben gólpasszt adott.

"Ahogy az első két gólt kaptuk, olyat nem lehet csinálni a Bundesligában - mondta Dárdai Pál a találkozó után. – De ettől függetlenül a csapatom minden tiszteletet megérdemel azért, ahogy harcolt. Ez biztos, hogy jót tesz a morálnak."

Dárdai tréfásan még azt is megjegyezte, Valentin Lazaro valószínű, tőle leste el, hogy kell ekkora gólt lőni.

A Bundesliga honlapjának mérkőzés utáni összefoglalója azt is megjegyzi, hogy a Hoffenheim elleni 23 kapura tartó lövés a legtöbb a berliniek részéről a Dárdai-érában, és 2011 óta nem voltak ilyen szorgalmasak a fővárosiak támadásban.