A Dortmund klasszisát nézte ki a Bayern

fbl Horizontal
Dortmund's US midfielder Christian Pulisic and Dortmund's Polish defender Lukasz Piszczek celebrate during the German first division Bundesliga football match Borussia Dortmund vs VfB Stuttgart, in Dortmund, western Germany, on April 8, 2018. / AFP PHOTO / Patrik STOLLARZ / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
Vágólapra másolva!
Egyelőre nagy csalódás a Bayern München idei szereplése a Bundesligában, a bajorok 11 fordulót követően csupán ötödikek a tabellán és hét pont a hátrányuk az éllovas Borussia Dortmunddal szemben. Ezek után nem csoda, hogy újra a Ruhr-vidéki együttesből szeretnének játékost átcsábítani az Allianz Arénába, Lewandowski, Götze és Hummlels után Christian Pulisic a kiszemelt.

Az amerikai játékost a Bayern mellett a Chelsea is kinézte már magának, aki a hírek szerint januárban ül majd le a dortmundi vezetőkkel, hogy a jövőjéről tárgyaljon.

A dortmundi Christian Pulisic (b) a Bayern München célkeresztjében Forrás: AFP/Patrik Stollarz

A 20 éves támadó középpályás fontos tagja Lucien Favre együttesének eddig egy góllal és két gólpasszal segtette a listavezetőt.