Vágólapra másolva!
Szerdán hajnalban az argentin labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott Mexikó fölött felkészülési mérkőzésen. Az első gólt az Internazionale gólkirálya, Mauro Icardi szerezte, aki öltözői pletykák szerint azért maradt le az oroszországi világbajnokságról, mert nem ápol túl jó viszonyt az ötszörös aranylabdás Lionel Messivel. A Barca sztárja azonban ideiglenesen lemondta a válogatottságot, így Icardi zöld utat kapott a nemzeti csapatba, és miután gólt szerzett, alaposan odaszúrt a katalán klub sztárjának.

Icardi már 25 éves, kétszer is gólkirály volt a Serie A-ban, de eddig mindössze csak kilencszer szerepelt az argentin válogatottban. Állítólag ennek az a legfőbb oka, hogy Lionel Messi nem látja szívesen az öltözőben, ugyanis Icardi évekkel ezelőtt összejött az szintén argentin Maxi Lopez feleségével, márpedig csapattársak nem tesznek ilyet egymással.

Az áruló Icardi megfizet azért, amit tett!

Maradona minden alkalmat kihasznál, hogy beleszálljon az Inter csatárába.

Icardi előtt azonban megnyílt az út, ugyanis a sikertelen vb-szereplést követően Lionel Messi ideiglenesen lemondta a válogatottságot, ami annyit tesz, hogy 2018-ban már nem lép pályára az argentin együttesben.

Az argentinok szerda hajnalban pont két olyan játékos – Mauro Icardi és Paulo Dybala – góljaival nyertek, akik Lionel Messi miatt kevesebb lehetőséget kaptak a nemzeti csapatban, előbbi pedig meg is ragadta az alkalmat, hogy odaszúrjon a Barca klasszisának.

- mondta Icardi, aki minden bizonnyal arra célzott, hogy anno Messi mindent megtett azért, hogy kiközösítse az argentin csapatból.

Állítólag Lionel Messi túrta ki Mauro Icardit a válogatottból Forrás: AFP/Alejandro Pagni

Lionel Scaloni, az argentin válogatott megbízott szövetségi kapitánya többször beszélt Messivel a visszatérésről, aki előbb szeretné magát túltenni a világbajnokságon, majd tiszta fejjel dönteni. A kérdés csak az, hogy a társak mennyire örülnének az ötszörös aranylabdás csatasorba állításának.