Bombaigazolásokat tervez a Real Madrid a Premier League-ből

Rashford Kane
Marcus Rashford of England celebrates scoring the opening goal with Harry Kane during the UEFA Nations League, League A Group 4, football match between England and Spain on September 8, 2018 at Wembley Stadium in London, England - Photo Salvio Calabrese / UKSP / Spain DPPI / DPPI
Vágólapra másolva!
A Real Madridnál továbbra sem sikerült betölteni a Cristiano Ronaldo távozása után keletkezett űrt, a legfrissebb hírek szerint a spanyol együttesnél megvannak a kiszemeltek, akikkel fellendítenék a csapat támadójátékát.

Egyikük a Manchester United villámgyors támadója, Marcus Rashford, akinek játékát már mérkőzések óta az Old Traffordon követi a BL-címvédő egyik megfelelője, legutóbb a horvátok elleni Nemzetek Ligája meccsre is elutazott miatta. A Real 50 millió fontot sem sajnálna a futballistáért, aki mostanság csak epizodista szerepet tölt be Manchesterben.

Rashford hónapok óta a Real Madrid célkeresztjében szerepel Forrás: DPPI/Uksp

Rajta kívül a Tottenham klasszis középpályását, Christian Eriksent szemelték ki a madridiak, akik már télen kopogtathatnak a Spurs ajtaján egy 40 millió fontos ajánlattal. Erkisent nem titkoltan a 33 esztendős Luka Modric utódjának szánják a Real Madridnál.