Társoldalunk:

Az AC Milan válogatott kapusa nem merte megszólítani C. Ronaldót

2018.11.17. 18:03

Gianluigi Donnarumma életében először lépett pályára Cristiano Ronaldo ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában, amikor az AC Milan 2–0-s vereséget szenvedett a Juventustól. A mindössze 19 éves olasz válogatott kapusnak még szoknia kell, hogy ekkora sztár ellen lép pályára, mivel a saját bevallása szerint bár szerette volna megszólítani a portugál sztárt, végül lefagyott, ám így is nagy élmény marad neki a meccs.

Hiába kapott ki a Milan a Juventus ellen, Gianluigi Donnarumma számára így is sokáig emlékezetes marad a meccs, mivel nagy élmény volt számára Cristiano Ronaldo ellen pályára lépni.

Az AC Milan válogatott kapusa nem merte megszólítani C. RonaldótForrás: Bola

„Fel sem fogtam igazán, hogy Ronaldo ellen léptem pályára, örökké emlékezetes marad."Az ellen játszhattam, aki ellen PlayStationön szoktam. Szerettem volna megszólítani, beszélgetni vele, de nem volt hozzá elég bátorságom" – árulta el a 9-szeres felnőtt válogatott kapus a Rai Sportnak.

"Egyszerűen ledermedtem, amikor ott volt mellettem. Be kell vallanom, végül egy szót sem szóltam hozzá – tette hozzá Donnarumma.