Lovren kiosztott Ramosnak egy könyököst, majd a spanyolokat hergelte

GES / Football / World Cup 2018 / Croatia - England, Match 62, 11.07.2018 World Cup 2018 Competitive Game Soccer World Cup 2018 FIFA KO Game Professional Footballer FIFA World Cup MATCH National Team Football Professional Russia 2018 Fuwuball World Cup Wo
Dejan Lovren (Croatia). GES / Football / World Cup 2018 Russia: Semi-final: Croatia - England, 11.07.2018 GES / Soccer / Football / Worldcup 2018 Russia: semi final: Croatia vs England, Moscow, July 11, 2018 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Dejan Lovren a horvát válogatott védője és Sergio Ramos csütörtök este futott össze újra a focipályán, amikor a Nemzetek Ligájában a vb-ezüstérmes horvátok 3-2-re nyertek.  

Lovernnek és a horvátoknak volt miért visszavágni, ugyanis szeptemberben a spanyolok 6-0-ra verték a horvát csapatot. A BL-ben ugye szintén Ramos örülhetett Lovren ellen, ráadásul Szalaht is úgy vitte földre, hogy le kellett cserélni.

Lovren korábban már többször beleszállt a spanyolba, elmondta, hogy szerinte nincs a legjobb védők között, csapattársa, Raphael Varane is jobb nála.

Dejan Lovren Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Marvin Ibo Guengoer

Ramos a meccsen gólt szerzett tizenegyesből, de végül a horvátok örülhettek, Jedvaj gólja az utolsó pillanatokban érkezett, 3-2-re nyertek.

Lovren az öltözőben ünnepelve töltött fel videót az Instagramra, nevetve közölte az eredményt, közben pedig a könyökét mutogatta.

Láthatóan büszke a Ramos fején landolt könyökösére:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dobro jutro Hrvatska

Dejan Lovren (@dejanlovren06) által megosztott bejegyzés,

Egyes fordítások szerint a videóban így szólt még: "Gyerünk haver, most beszélj, haver! Egy csapat p....i vagytok".

A horvátok vasárnap a Wembley-ben, Anglia ellen lépnek pályára a Nemzetek Ligájában.