Vágólapra másolva!
A szövetségi kapitány szerint elsődleges célja az észt labdarúgó-válogatottnak, hogy csütörtök este elkerülje a vereséget a magyar csapattól a Nemzetek Ligájában, mert úgy a zárófordulóban még maradna matematikai esélye arra, hogy bennmaradjon a C osztályban.

Martin Reim a mérkőzés helyszínén, a Groupama Arénában rendezett szerdai sajtótájékoztatón hangsúlyozta, a két együttes tallinni összecsapásán pozitívum volt, hogy végre helyzeteket dolgoztak ki és gólokat lőttek, ugyanakkor a 3-3-as döntetlennel zárult találkozón védekezésben sok hibával futballoztak.

Ennek kapcsán kijelentette, először is

azt szeretné, ha együttese valahogyan kapott gól nélkül zárná a budapesti mérkőzést,

s természetesen annak örülne leginkább, ha nyernének a magyar fővárosban.

Martin Reim, az észt válogatott szövetségi kapitánya nyerni akar a magyar válogatott ellen Forrás: BELGA/AFP/John Thys

Reim újságírói kérdésre válaszolva arról beszélt, már a sorsolás pillanatában tisztában voltak azzal, hogy a görög, finn, magyar hármas mellett rendkívül nehéz lesz az észt válogatottnak kiharcolnia a bennmaradást, azonban egyelőre még van esélye.

Konstantin Vassiljev, az együttes 34 éves középpályása elmondta,

jól sikerült a gárda felkészülése, így készen áll az összecsapásra.

Hozzátette, természetesen a magyar válogatott az esélyes, de reméli, társaival képesek lesznek nehéz perceket okozni vendéglátóiknak.

A találkozó csütörtökön 20.45-kor kezdődik az albán Enea Jorgji sípjelére.

Marco Rossi helyettese szerint ki kell küszöbölni a tallinni hibákat

Cosimo Inguscio szerint a magyar labdarúgó-válogatott a Tallinnban elkövetett hibáit kiküszöbölve három pontért lép pályára csütörtökön az észtek ellen a Nemzetek Ligája C osztályában. Az eltiltott szövetségi kapitányt, Marco Rossit helyettesítő másodedző szerdán a Telkiben tartott sajtótájékoztatón kiemelte, a sérült Sallai Roland, Fiola Attila és Ugrai Roland biztosan kihagyja a Groupama Arénában sorra kerülő találkozót, további két-három játékos pályára lépése pedig kérdéses.