A Juventus ellen kiállított Higuaín kétmeccses eltiltást kapott

AC Milan V Juventus FC - Serie A
Gonzalo Higuain (R) of Milan and referee Paolo Silvio Mazzoleni talk during the Lega Seria A match between AC Milan and Juventus FC on November 11, 2018 at San Siro Stadium in Milan, Italy. (Photo by Mike Kireev/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott az AC Milant erősítő Gonzalo Higuaín, aki vasárnap kiállíttatta magát a Juventus elleni, 2-0-ás vereséggel zárult rangadón az olasz bajnokság 12. fordulójában.

A szövetség indoklása szerint az argentin légiós "elvesztette önuralmát, és fenyegetően viselkedett" a játékvezetővel szemben.

Higuaín túlzott reklamálásért lett kiállítva a Juventus ellen Forrás: NurPhoto/Mike Kireev/NurPhoto/Mike Kireev

A csatár - aki a nyáron éppen a torinói együttestől került kölcsönbe a piros-feketékhez - a 82. percben, a Juve második gólja után szabálytalankodott Mehdi Benatiával szemben, majd a szabadrúgást ítélő bírónál addig reklamált üvöltve, amíg a második sárga lapját is megkapta.

A 30 éves Higuaín másnap elnézést kért klubjától, a csapat szurkolóitól és edzőjétől, Gennaro Gattusótól, valamint a játékvezetőtől is.

A dél-amerikai futballistát - aki a Juventusban két szezon alatt 105 mérkőzésen 55 gólt szerzett - Cristiano Ronaldo érkezése után adta kölcsön a Juventus a Milannak.