Higuaínt le kellett fogni a Juventus ellen, de később bocsánatot kért

fbl Horizontal
AC Milan's Argentine forward Gonzalo Higuain (R) argues with Juventus' Italian defender Giorgio Chiellini (2ndL) after he received a red card during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus on November 11, 2018 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Gonzalo Higuaín nyáron igazolt a Juventustól az AC Milanhoz. Korábbi csapata ellen előbb tizenegyest hibázott, majd kiállíttatta magát.

Higuaín az első félidő végén, tizenegyesből egyenlíthetett volna, de Szczesny a kapufára tolta a lövése után a labdát. Az argentin csatár a második félidőben előbb kapott egy sárgát egy szabálytalanságért, majd addig reklamált, hogy a pirosat is megkapta.

"Bocsánatot kell kérnem a csapattársaimtól, az edzőtől, a szurkolóktól és a játékvezetőtől is, aki tudja, mit mondtam neki. Meg kell értenie, hogy emocionális pillanat volt. Úgy reagáltam, ahogy nem lett volna szabad. Megkaptam a sárgát, sajnálom, hogy így reagáltam, vállalom a felelősséget. Nyilván más a korábbi csapatom ellen játszani, vesztésre álltunk, és nem vagyunk robotok, elragadtak az érzelmek" - mondta Higuaín.

"Meg kell tanulnom kezelni az ilyen helyzeteket, a Juventusért mindent megtettem, nem az én döntésem volt elhagyni a csapatot, azt hiszem a korábbi csapattársak reakcióiból is kiderül, szerettek Torinóban. Kikaptunk, de szerintem nincs okunk szégyenkezni, nem játszottunk rosszul" - zárta mondandóját Higuaín.