Ribéry felpofozott egy francia riportert

Ribery
Franck RIBERY (Bayern Munich), gesture, disappointment, frustrated, disappointed, frustratedriert, dejected ,, Action, single image, single cut motive, half figure, half figure. FC Bayern Munich (M) - AEK Athens FC (Athens) 2-0, Football Champions League, Group E, on 07/11/2018. ALLIANZAREN A. DFL REGULATION PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPH AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI VIDEO. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Felpofozott egy tévériportert a dortmundi vereség után Franck Ribéry, a Bayern München francia futballsztárja.

A 35 éves szélső szombaton feldúltan vonult az öltözőből a csapatbuszhoz a 3-2-re elvesztett rangadót követően, és összetalálkozott honfitársával, a BeIN-Sport csatornának dolgozó Patrick Guillou-val. A szakkommentátor szóvá tette Ribérynek, hogy két Borussia-gólban is "benne volt", mire a játékos szemtanúk szerint meglökte és háromszor arcon csapta őt.

Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója hétfőn közölte, hogy személyes találkozón próbálják meg elrendezni a dolgot Guillou-val, aki nyitottnak mutatkozott a javaslatra. A veretlenül éllovas Dortmund sikerével már hét ponttal előzi meg a legutóbbi hat kiírásban bajnok, jelenleg ötödik helyezett münchenieket.