Sallai Roland: Visszautasítom, hogy lazsáltam volna az észtek ellen

ROSSI, Marco
Budapest, 2018. szeptember 11. Marco Rossi szövetségi kapitány és Sallai Roland a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Magyarország - Görögország mérkőzés végén a Groupama Arénában 2018. szeptember 11-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Terjedelmes interjút adott a Sport Plusz című lapnak a Freiburg magyar légiósa, Sallai Roland, aki sérülés miatt nem lehet ott a magyar labdarúgó-válogatottban az észtek és a finnek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. A középpályás határozottan visszautasította azt a felvetést, hogy a 3-3-ra végződött észtek elleni NL-meccsen lazsált volna.

Sallai ugyanakkor elismerte, hogy azon az összecsapáson nem játszott jól.

- mondta Sallai Roland.

A Freiburg játékosa azt is elmondta, hogy kiváló a kapcsolata Dzsudzsák Balázzsal, akivel azonos poszton játszanak, és akit Marco Rossi szövetségi kapitány újra meghívott a magyar válogatottba. "Jó barátok vagyunk, semmiféle rivalizálás nincs közöttünk csak azért, mert azonos poszton játszunk" - tette hozzá a magyar középpályás.

Marco Rossi szövetségi kapitány és Sallai Roland a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Magyarország - Görögország mérkőzés végén a Groupama Arénában Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az interjúban szó esett arról, hogy Sallai pályafutása alatt eddig négy szövetségi kapitánnyal dolgozott együtt. (Bernd Storck, Szélesi Zoltán, Georges Leekens és Marco Rossi a négy.)

Sallai azt is elmondta, hogy pályafutása során soha nem azt nézte, hogy hol fizetnek a legtöbbet, hanem azt, hogy szakmailag melyik együttesben tudja a legjobbat nyújtani. Ez most a Freiburg Németországban.