Mourinho a realitások talaján maradna

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho gestures on the touchline during the Champions League group H football match between Manchester United and Juventus at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 23, 2018. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője szerint nekik jelenleg nem a bajnoki cím megszerzését kell szem előtt tartaniuk, hanem az első négy közé kerülésért kell mindent megtenniük.

A szakember a klub pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, amikor egy együttes a legjobb négyen kívüli helyen áll a tabellán, nem szabad a bajnoki címről beszélni.

- nyilatkozott az 55 éves vezetőedző.
Véleménye szerint csapata képes lehet arra, hogy december végéig javítson mostani, nyolcadik helyezésén, és a BL-pozíciók egyikéről kezdje az új évet.

Mourinho is tudja, hogy jelenleg felesleges a bajnoki címről beszélni Forrás: AFP/Oli Scarff

Az elmúlt három bajnoki fordulóban veretlen Manchester United szombaton a hatodik helyezett Bournemouth otthonába látogat, és ott próbál meg faragni az éllovas, városi rivális Cityvel szembeni kilencpontos hátrányán.