Messinek képzelte magát az Arsenal kapusa, óriásit bakizott - videó

Petr Cech, Arsenal
Arsenal's Czech goalkeeper Petr Cech (R) looks at the ball as Blackpool's Irish midfielder Paudie O'Connor (C) celebrates scoring during the English League Cup football match between West Ham United and Tottenham Hotspur at The London Stadium, in east London on October 31, 2018. (Photo by Ben STANSALL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Szerdán este az Arsenal 2-1-re legyőzte a harmadosztályú Blackpool az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében. Az Ágyúsok kínkeserves sikeréből a veterán kapus, Petr Cech is „kivette" a részét. Egy hazaadás után cselezni próbált a büntetőterületen belül, de enyhén szólva nem járt sikerrel.

A cseh kapust csak az mentette meg az égéstől, hogy a Blackpool támadója lesen tartózkodott, amikor hozzákerült a labda, így nem adták meg a találatot.

Amióta Unai Emery az Arsenal edzője, megköveteli a kapusoktól, hogy kivegyék a részüket a passzjátékból. A 36 éves kapus korábban elmondta, hogy pályafutása során még egy edző sem kérte arra, hogy focizzon, azonban nagyon élvezi az újfajta helyzetet. A szurkolók nyilván más véleményen vannak.