Vágólapra másolva!
Világszerte egyre népszerűbb a halloween, a legmenőbb focisták sem tudtak ellenállni a kelta eredetű ünnepnek. Cristiano Ronaldo jelmezét már megmutattuk, de a Juventus sztárja mellett csapattársa, Paulo Dybala, valamint legnagyobb riválisa, Lionel Messi is csatlakozott az október 31-i jelmezes őrülethez.

Cristiano Ronaldo visszafogottan, családjával ünnepelt, és szintén egyik fiával együtt pózolt a Barca csillaga, Lionel Messi is.

Messi és valamelyik fia Forrás: Lionel Messi Instagram

Ronaldo csapattársa, Paulo Dybala egy alkalmazás segítségével mutatta meg az Instagramon, milyen lenne, ha ő maga lenne a halál, és meg is kérdezte követőit, elég ijesztő-e halloweenhoz.

A Bayern München játékosai sem maradtak ki a mókából: James Rodriguez maskaráját A Fűrész ihlette meg, rövid videójával mindenkinek boldog halloweent kívánt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Let the games begin. Que empiece el juego. Happy Halloween!

James Rodríguez (@jamesrodriguez10) által megosztott bejegyzés,

Csapattársa, Robert Lewandowski feleségével, Annával közösen öltözött be. A Breaking Bad - Totál szívás című sorozat főszereplőjének, Walter White kémiatanárnak a jelmezét vette magára, felesége Lara Croft kosztümben pózol.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Halloween With my sexy wife Lara Croft @annalewandowskahpba

Robert Lewandowski (@_rl9) által megosztott bejegyzés,

Angel Di Maria űrhajós ruháján PSG-beli csapattársa, Kylian Mbappe is nevet a háttérben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hoy tocó viajar a la .

Ángel Di María (@angeldimariajm) által megosztott bejegyzés,