Vágólapra másolva!
Volt minden a Hearts-Hibernian skót élvonalbeli bajnoki meccsen: érvénytelen gól, provokáció, dobálás, szimulálás, letartóztatás. Az edinburghi derbin Bogdán Ádám csapata, a vendég Hibernian menedzsere volt az egyik főszereplő, de a hazaiak kapusa is képbe került.

Az egyébként sem túl békés hangulatban zajló találkozó a hosszabbításban érte el a feszültség csúcsát, amikor a játékvezető les miatt érvénytelenítette a hazaiak gólját. A kapus Bogdán Ádám így megkönnyebbülhetett, nem úgy csapata menedzsere,

Egy pénzérmével. A szakember nem sokkal a történtek után azt mondta, lüktetett az állkapcsa a fájdalomtól és forrong a dühtől.

Nem sokkal később a hazaiak kapusát, Zdenek Zlamalt találták meg a vendég drukkerek, de az esetről készült videó alapján nem egyértelmű, hogy valóban fejen találták-e valamivel a játékost, vagy csak szimulált.

Neil Lennon szívesen nézne a szemébe azoknak, akik a nézőtérről dobálnak, legyen szó a saját vagy az ellenfél szurkolóiról.

Egyik szurkolói tábor részéről sincs mentség erre a viselkedésre, egyszerűen nem értem, mi értelme bármit is bedobálni a pályára.

Ezek a drukkerek csak szégyent hoznak a klubokra."

A balhé után öt embert őrizetbe vett a rendőrség, a meccs 0-0-ra végződött.