Kórházban éjszakázott, délután mesterhármast lőtt

Levante UD v RC Celta de Vigo - La Liga Levantelevante Celta levante ud Real Club Celta de Vigo celta de vigo La Liga celta Soccer vigo futbol la liga Ciutat de Valencia football Iago Aspas sport
Iago Aspas of Real Club Celta de Vigo reacts during the La Liga match between Levante UD and Real Club Celta de Vigo at Ciutat de Valencia Stadium on August 27, 2018 in Valencia, Spain. (Photo by Maria Jose Segovia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Lehet, hogy mégsem Luis Suárezé volt a hétvége teljesítménye a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában.

Az uruguayi csatár vasárnap mesterhármast lőtt a Real Madrid elleni El Clásicón, egy nappal korábban azonban Iago Aspas is megcsinálta ugyanezt az Eibar ellen. Most akár legyinthetnénk is, hogy az Eibar ellen nem nagy szám, de a körülményeket figyelembe véve mégis az!

Iago Aspas, a Celta Vigo spanyol csatára Forrás: NurPhoto/Maria Jose Segovia/NurPhoto/Maria Jose Segovia

Aspasnak pénteken született meg a kislánya, ami miatt az egész éjszakát a kórházban töltötte. A mérkőzést pedig szombaton 18.30 órakor játszották. „A szófa kicsit kemény volt” – mondta a spanyol válogatott csatára a találkozó után.

Az eddigi tíz forduló alatt Aspas nyolc gólt rúgott, ezzel Cristhian Stuanival karöltve vezeti a spanyol bajnokság góllövőlistáját.

Aspas góljait ITT nézheti meg. Érdemes.