Vágólapra másolva!
A BBC és a Reuters értesülései szerint a Leicester City tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha is rajta volt azon a helikopteren, amelyik szombat este lezuhant a King Power stadion mellett a Leicester City-West Ham United Premier League-találkozó után.

A helikopter a thaiföldi üzletember tulajdona volt, őt és vendégeit szokta szállítani. A Reuters úgy értesült, hogy öten utaztak a fedélzeten: Vichai Srivaddhanaprabha, a lánya, két pilóta, valamint egy ötödik személy, akit eddig nem tudtak azonosítani.

Szemtanúk szerint a jármű alig emelkedett fel a gyepszőnyegről, azonnal leállt a motorja, irányíthatatlanná vált, és az "E" parkolóra zuhant, amelyet a Leicester City dolgozóinak tartanak fenn. Vasárnap reggel óta tömegesen érkeznek a szurkolók, hogy megemlékezzenek a tulajdonosról és az összes érintettről.

Gyászolnak a Leicester szurkolói Forrás: Reuters

Srivaddhanaprabhát nagyon szerették a városban, ő virágoztatta fel a klubot, 2016-ban pedig részese volt a futball történetének egyik legnagyobb csodájának, amikor csapata megnyerte a Premier League-et.