Lezuhant a Leicester City tulajdonosának helikoptere

569697461 Horizontal
A helicopter reportedly owned by Vichai Srivaddhanaprabha, the owner of Leicester City football club lands on the pitch after after the English Premier League football match between Leicester City and Bournemouth at King Power Stadium in Leicester, central England on January 2, 2016. The game finished 0-0. AFP PHOTO / PAUL ELLIS RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. (Photo by PAUL ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Lezuhant a Premier League-ben szereplő Leicester City tulajdonosának helikoptere a klub parkolójában. Sérültekről és további részletekről egyelőre nem tudni.

A helikopter rendszerint a 2016-os bajnokcsapat thaiföldi tulajdonosát, Vichai Srivaddhanaprabhát és vendégeit szokta szállítani. A Mirror brit lap arról ír, hogy szemtanúk szerint a King Power Stadion parkolójában zuhant le a helikopter a West Ham United elleni találkozó után, és rengeteg rendőr és tűzoltó érkezett a helyszínre.

Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a leicesteri King Power Stadionban Forrás: AFP/Paul Ellis

Arról egyelőre nem tudni, hogy vannak-e sérültek, illetve, hogy pontosan mi is történt a helikopterrel, de az biztos, hogy súlyos volt a helyzet, ugyanis a szemtanúk képein és videóin is látszik, hogy nagy lánggal égett a jármű a becsapódás után.

Nagy lánggal égett a helikopter:

Forrás: Ryan Browne/BPI/REX/Shutterstock

A leicestershire-i rendőrség megerősítette a baleset tényét, egy szemtanú pedig azt mondta a Mirrornak, hogy a felszállás után rögtön látszott, hogy nagy bajban van a gép, amelyik éppen csak el tudta hagyni a stadiont, ahol rendszerint a tulajdonost szokta felvenni.

Vichai Srivaddhanaprabha 2010 áprilisában vette meg a Leicester Cityt, és a következő évben lett a klub elnöke, az ő irányítása alatt érte el fennállása legnagyobb sikerét a gárda, amikor megnyerte a 2015-16-os Premier League-kiírást.