Mourinho most a Juve drukkereivel akasztott tengelyt

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho gestures on the touchline during the Champions League group H football match between Manchester United and Juventus at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 23, 2018. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus látogatása az Old Traffordon valóságos rémálom volt José Mourinho számára, akit a meccs végén még külön is megtaláltak a torinói szurkolók. A portugál azonban ezúttal sem maradt adós.

Míg Cristiano Ronaldo a szivélyes fogadtatás után örökre a szívébe zárta korábbi klubjának szurkolóit, addig José Mourinho biztosan nem tett így az Old Traffordra elutazó Juventus-drukkerekkel, akik megtalálták a korábban a torinói csapat talán legnagyobb riválisánál, az Internél (2008 és 2010 között) is megfordult portugált. A nem éppen baráti rigmusokra Mourinho a három ujját felmutatva válaszolt.

Ami feltehetően a 2009-10-es szezonban elért történelmi triplázásra, azaz a bajnoki cím, az Olasz Kupa és a Bajnokok Ligája egyidejű megnyerésére utal, ami a torinóiaknak még egyszer sem sikerült.

A Juve játékosai, szakmai stábja és Andrea Agnelli viszont szuper kedves volt" – jelezte Mourinho egy mondattal, hogy azért tudja ő, mi az illem.

A hármassal egyébként utalhatott arra is, hogy az Inter élén háromszor is legyőzte a Juventust, egy-egy alkalommal 2008-09-es, illetve a 2009-10-es bajnokságban, egyszer pedig a 2009-10-es kupa kiírásban.

A portugál számára egyébként egy komplett rémálom volt a kedd esti BL-meccs: kezdve azzal, hogy dugóba került a csapat busza, így a fejére húzott kapucnival kellett beslisszolnia a stadionba, nehogy elkéssen a meccsről, majd jött maga a már-már megalázó 90 perc, a meccs végén pedig a vendég drukkerek provokációja, amelynek örömmel ült fel a portugál.