Láthatatlan játékossal pótolja Messit a Barca a BL-ben

fbl Horizontal
Barcelona's players celebrate after Malcolm scored the match winning penalty during the International Champions Cup football match between Barcelona and Tottenham Hotspur on July 28, 2018 in Pasadena, California. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP)
Vágólapra másolva!
A katalán Sport című napilap már tudni véli, hogy Messi hiányában milyen kezdő tizeneggyel készül a Barcelona a szerda esti Internazionale elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

A lap tudomása szerint Ernesto Valverde a győztes csapaton csak akkor változtass, ha a legnagyobb sztárod sérült jelszót szem előtt tartva egy játékos kivételével ugyanazzal a kezdő tizeneggyel fut neki az olaszok elleni BL-meccsnek, amellyel a Sevilla elleni hétvégi győzelmet kiharcolta. Az a csapat így nézett ki:

Egy változás persze mégis lesz, hiszen Lionel Messi meglehetősen súlyos sérülést szenvedett, az egyik kezében eltört az orsócsont, és nem tudja vállalni sem az Inter elleni BL-meccset, sem a Real Madrid elleni vasárnapi El Clásicót. Azonban van helyettese: a Sport tudomása szerint Valverde a Girondins Bordeaux-tól a nyáron szerződtetett ifjú brazil tehetséget, Malcomot küldi pályára Luis Suárez és Philippe Coutinho mellett a támadósorban. Ami várhatóan valóban így lesz, ugyanis a klub már kiadta a hivatalos BL-keretet, amelyben valóban az ifjú cselgép neve az egyetlen újdonság a Sevilla elleni bajnokihoz képest.

A 21 éves brazilra nagy feladat vár, eddig ugyanis nem arról szólt az idény, hogy Valverde megadta volna neki a lehetőséget, hogy megmutassa, mi rejlik benne: az eddig lejátszott tizenegy idei tétmérkőzésen (9 bajnoki és 2 BL-meccs) Malcom két alkalommal léphetett pályára: a Valladolid ellen 6, míg a Leganés ellen 19 percet kapott. Most a mélyvízben mutathatja meg, milyen jó úszó.

A bocsánatkérést nem, Messit elfogadja a Roma a Barcelonától

Nem csitulnak a kedélyek Malcom elrablása után.