Szörnyű potyagól rontotta el Thierry Henry monacói bemutatkozását - videó

RC Strasbourg v AS Monaco - Ligue 1 France FOOT ligue1 racing monaco Strasbourg PLAYER sport venue games official competition event sports team sport STADIUM CHAMPIONSHIP football player
Monaco's French coach Thierry Henry looks on the French L1 football match between Strasbourg (RCSA) and Monaco at the Meinau stadium in Strasbourg, eastern France on October 20, 2018. (Photo by Elyxandro Cegarra/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Strasbourg 2-1-re legyőzte szombaton az AS Monaco csapatát a francia bajnokság 10. fordulójában. A vendégek kispadjára először ült le a korábbi világ- és Európa-bajnok Thierry Henry, de valószínűleg nem ilyen bemutatkozásról álmodott. Ráadásul már korán elkezdhetett fájni a feje, a 17. percben Seydou Sy kapus hatalmasat bakizott, ennek köszönhetően szerezte meg a vezetést Thomasson a hazaiaknak.

A Strasbourg a második félidőben emberelőnybe is került, majd a hajrában megduplázta előnyét, amire Tielemans már csak a hosszabbításban tudott válaszolni büntetőből, így a Monaco hat ponttal továbbra is a tabella utolsó előtti helyén áll.