Vágólapra másolva!
Karim Benzemát, a Real Madrid négyszeres BL-győztes támadóját emberrablással vádolja korábbi ügynöke, Leo D'Souza.

A Mediapart értesülése szerint D'Souza október 8-án beperelte Benzemát, mondván, megpróbálta őt elrabolni.

A francia portál állítása szerint Párizsban egy bár mellett ketten megpróbálták egy fekete furgonba tuszkolni D'Souzát. Az ügynök elmondta, hogy felismerte a két emberrablót, akik a Real Madrid játékosának barátai voltak. A felek közti nézeteltérést 44 ezer fontnyi pénzösszeg okozta, amelyet még Marokkóban foglaltak le a vámosok.

Karim Benzemának a karrierje is rámehet az újabb rendőrségi ügyre Forrás: Karim Benzema/Instagram

Az ügynököt végül nem sikerült a furgonba tuszkolni, ugyanis többen a bár előtt tartózkodó férfi segítségére siettek. D'Souza állítása szerint, Benzema rendelte el az elrablást, akinek két barátja az eset után egy szállodába ment, amelyben történetesen a futballista is éppen akkor tartózkodott.

„Ilyen komolyan lehet a világon?"

– írta Benzema a közösségi oldalán, aki tagadta a vádakat, mondván, az egész hazugság.

Benzemának nem ez az első rendőrségi ügye. A francia válogatottban Didier Deschamps szövetségi kapitány három éve nem számít a szolgálatara.

2015 novemberében kihallgatta és őrizetbe vette a francia rendőrség, ezt követően a versailles-i bíróság vád alá helyezte, és további nyomozást rendelt el. Benzemát azzal vádolták, hogy bűntárs volt válogatottbeli csapattársa, Valbuena zsarolásában. Utóbbi játékos panaszt tett amiatt, hogy egy ismeretlen felhívta és tudatta vele, birtokában van egy kompromittáló szexvideó, és ha nem fizet 150 ezer eurót, nyilvánosságra hozza azt.

Benzema először szólalt meg a szexvideós botrány óta

Karim Benzema bízik benne, hogy rendeződik a viszony közte és Mathieu Valbuena között, és a francia labdarúgó-válogatott tagjaiként mindketten Európa-bajnoki címet ünnepelhetnek hazai közönség előtt a jövő évi kontinensviadalon.

A Real Madrid csatárának 2010-ben is volt egy szexbotránya. A Bayern München sztárjával, Franck Ribéryvel egy Zahia Dehár nevű prostituáltnak fizetett a szolgáltatásaiért, akiről később kiderült, hogy akkor még csak 17 éves volt. Ribéry elismerte a vádakat, hozzátéve, nem tudott a nő koráról, Benzema viszont mindent tagadott.

Ribéry és Benzema bíróság előtt a szexbotrány miatt

Lapértesülés szerint 2010-ben nyilvánosságra került szexbotrányuk miatt júniusban bíróság elé áll Franck Ribéry és Karim Benzema, a francia labdarúgó-válogatott két