Vágólapra másolva!
U19-es válogatottunk végigtámadta a Koszovó elleni Eb-selejtezőt, de a szervezetten védekező vendégek kihúzták kapott gól nélkül, és megszerezték az egyik pontot Telkiben, számolt be a mérkőzésről hivatalos a Magyar Labdarúgó Szövetség.

A Szlovénia elleni 2-1-es győzelem után egy Koszovó elleni sikerrel a magyar válogatott bebiztosíthatta volna a továbbjutását. A magyar csapat bár végig támadta a mérkőzést, csak az első félidőben volt három kapufája Németh Antal csapatának, gólt nem sikerült szereznünk, és ez a második félidőben sem változott, így a balkáni csapat kedvére való eredmény született egy olyan mérkőzésen, ahol a magyar kapusra a legnagyobb veszélyt az unalom jelentette.

Két forduló után a magyar válogatott négy ponttal vezeti csoportját, megelőzve a 2-2 ponttal álló osztrákokat és koszovóiakat, míg Szlovénia egy ponttal a negyedik. A magyar válogatott kedden 15.30-kor Telkiben, az osztrákok ellen fejezi be szereplését az Eb-selejtező tornán.

Magyarország–Koszovó 0-0
Magyarország: Ásványi Balázs – Kovács Krisztián, Mocsi Attila, Csóka Dániel, Majnovics Martin – Csonka András – Szerető Krisztofer (Torvund Alexander, 59.), Bencze Márk (Timári Norman, 83.), Szoboszlai Dominik, Schön Szabolcs – Szendrei Norbert