Megszerezte első góljait Ausztráliában Usain Bolt

Horizontal
Olympic sprinter Usain Bolt (R) celebrates scoring a goal for A-League football club Central Coast Mariners in his first competitive start for the club against Macarthur South West United in Sydney on October 12, 2018. (Photo by PETER PARKS / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Usain Bolt még augusztusban debütált egy felkészülési meccsen a Central Coast Mariners csapatában, ezúttal megszerezte első góljait is.

Bolt a Macarthur Southwest United csapata ellen kapott szerepet az előszezonban és két góllal hálálta meg a bizalmat.

Mike Mulvey vezetőedző először jelölte a kezdőcsapatba a nyolcszoros olimpiai bajnok sprintert, aki a támadósorban kapott helyet. Bolt középcsatárként már az első félidőben is többször helyzetbe került, majd az 57. percben egy kiugratás végén volt eredményes. Bolt a gyorsaságát és a fizikumát használta ki az első gólnál, majd ballal talált a kapuba.

Nem kellett sokat várnia a második góljára sem, amit az ellenfél szerencsétlenkedése tett könnyűvé számára.

A gólörömökkel már nincs gond, kiváncsian várjuk, tétmeccsen kap-e majd szerepet a jamaicai.

Bolt hetek óta a Marinersnél edz, hogy megvalósítsa nagy álmát, és profi szerződést kapjon. A pénteki találkozó előtt úgy fogalmazott, hogy ez a mérkőzés meghatározza a klub terveit vele kapcsolatban, ezért különösen fontos számára.

A Mariners együttese jövő vasárnap Brisbane Roar vendégeként kezdi meg szereplését a 2018/19-es bajnoki (A-League) idényben.