Cristiano Ronaldo családja kampányt indított a sztárfocista mellett

Juventus v SSC Napoli - Serie A Cristiano Ronaldo (Juventus FC) Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) juventus-napoli juventus v napoli juve juventus bianconeri napoli partenopei Allianz Stadium Torino Turin serie a italia Italy football game campionato FOOTBALL
Cristiano Ronaldo komoly bajba kerülhet
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo családja a közösségi felületeken kezdett kampányba. A cél az, hogy a lehető legtöbb embert rávegyék arra, támogassák a szexuális zaklatással vádolt, ötszörös aranylabdás játékost.

A Juventus támadójának édesanyja, Dolores és a testvére, Katia is olyan képet töltött fel a játékosról, amin szuperhősként tűnik fel. Azt kérik a követőiktől, hogy egy hétig ez legyen a profilképük, ezzel is támogatva Ronaldót.

"Szeretném látni, ki meri kitenni ezt egy hétig a profilképének, hogy ezzel is támogassuk őt, Portugáliát, minket és az igazságot. Megérdemli" - olvasható a képek alatt.

Ronaldót Kathryn Mayorga vádolta meg azzal, hogy még 2009-ben egy Las Vegas-i hotelben megerőszakolta. Mayorga egy peren kívüli egyezség során már egyszer kapott 375 ezer dollárt, most azonban tárgyalás várható az ügyben.