Vágólapra másolva!
Eden Hazard egy interjúban elmondta, nem akarja becsapni a szurkolókat, sokszor gondol arra, milyen lenne a Real Madridban focizni.

Eden Hazard-ban, a Chelsea belga sztárjában komoly harc dúl, hamarosan Roman Abramoviccsal kéne tárgyalnia egy esetleges szerződéshosszabbításról, miközben gyerekkori álma, hogy a Real Madridban focizzon.

Meglepően őszinte interjú jelent meg Hazard-ral a Telegraphban, amiben elmondta azt is, Maurizio Sarri vezetésével olyan játékot játszik a Chelsea, amilyenre még nem volt példa, mióta hat éve a Lille csapatától Londonba igazolt.

Hazard azt is elmondta, nem akarja követni Thibaut Courtois példáját, aki edzéseket hagyott ki, amikor eldöntötte, hogy a Real Madridhoz akar igazolni, de könnyen lehet, hogy a kapus végül amolyan előretolt hírszerzőként dolgozhat a támadónak.

Eden Hazard-nak komoly döntést kell meghoznia Forrás: AFP/Ian Kington

„Azt szeretném, ami a legjobb nekem, de közben azt is, ami a csapatnak jó, mert mindent ennek a klubnak köszönhetek. Nem akarom azt mondani, hogy új szerződést fogok aláírni, mert nem biztos, hogy ez megtörténik. Néha úgy kelek fel reggel, hogy menni akarok, néha úgy, hogy maradni. Nehéz a döntés a jövőmmel kapcsolatban, lassan 28 éves leszek” – mondta Hazard.

Hazard pályafutásában lehet, hogy már csak egy komoly klubváltás van, ezért is lehet időszerű egy ilyen döntés meghozatala.

– tette hozzá Hazard.