Vágólapra másolva!
Szeptember végén a 34 éves Kathryn Mayorga állítása szerint Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban. A Daily Mail értesülése szerint előkerült egy másik nő is, aki szintén azt állítja, hogy az ötszörös aranylabdás szexuálisan zaklatta őt.

Cristiano Ronaldo újabb vádlója nevét nem közölte az angol sajtó, de annyit elárultak, hogy már felvette a kapcsolatot Leslie Stovall-lal, azzal a londoni ügyvéddel, aki Kathryn Mayorgát is képviseli az erőszakolási ügyben.

Gyűlnek a viharfelhők Cristiano Ronaldo feje felett Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

Stovall a Daily Mailnek elmondta, hogy megkereste egy nő, aki azt állítja, hasonló dolog történt vele, mint Kathryn Mayorgával, a vallomását pedig már eljuttatták a Las Vegas-i rendőrségnek.

Mint ismert, a 34 éves Kathryn Mayorga állítása szerint Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt még 2009-ben. Ezt követően a Las Vegas-i rendőrség megerősítette, hogy újra nyomoznak egy 2009. június 13-i szexuális zaklatás ügyében, de neveket nem árultak el. Az ötszörös aranylabdás közleményben reagált a vádakra, elmondta, hogy a nemi erőszakot gyalázatos bűnnek tartja. Majd a portugál játékos klubja, a Juventus és az egyik legnagyobb támogatója, a Nike is kiadott egy közleményt. A torinói csapat kiállt Ronaldo mellett, míg a sportszergyártó cég zavarónak nevezte az esetet.