Vágólapra másolva!
Szeptember végén bombaként robbant a hír, hogy a 34 éves Kathryn Mayorga állítása szerint Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban. Ezt követően a Las Vegas-i rendőrség megerősítette, hogy újra nyomoznak egy 2009. június 13-i szexuális zaklatás ügyében, de neveket nem árultak el. Az ügy tovább bonyolódik, miközben egy videó került nyilvánosságra, melyen az látszik, ahogy Ronaldo az őt szexuális erőszakkal vádoló nővel táncol egy szórakozóhelyen.
Ronaldo éjszakai bárban táncolt az őt erőszakkal vádoló nővel, Kathryn Mayorgával Forrás: youtube.com

A nemi erőszakkal vádolt Cristiano Ronaldo felbérelte a „sztárok ügyvédjeként" ismert David Chesnoffot. Erre szüksége is lesz a portugál világklasszisnak, aki mindent tagad, de most egy videón látszik, ahogy a nővel táncol egy night clubban. Persze ez még semmit nem jelent, de nem könnyíti meg a Juventus ötszörös aranylabdásának a helyzetét.

A portugál játékos klubja, a Juventus és az őt támogató sportszergyártó, a Nike is reagált az ügyre. A Nike zavarónak nevezte az ügyet, miközben a Juventus a Twitteren állt ki a sportoló mellett.

A történetre egyébként korábban az ötszörös aranylabdás focista is reagált, aki a Twitter-csatornáján gyalázatos bűnnek nevezete a nemi erőszakot, és határozottan cáfolta, hogy valaha is ilyet tett volna.