Vágólapra másolva!
José Mourinho csapata, a Manchester United szombaton a Newcastle csapatát fogadja a Premier League-ben. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a meccs előtt egy nappal, az újságírók elé járult Mourinho.

Mourinho rögtön az elején két kérdést kapott.

– Miért megy ilyen rosszul a csapatnak ebben a szezonban?

– Ennek több oka is van.

– Mondana párat?

– Nem.

Ezzel két kérdést el is lőtt a portugál, majd elismerte, mennyire fontos lenne csapatának megszerezni a három pontot a Newcastle ellen.

José Mourinho Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

„Október elején vagyunk, a tabella ilyenkor nem feltétlenül a pár hónappal későbbi vagy a végleges erőviszonyokat tükrözi. Sokkal jobban is tudunk teljesíteni, szükségünk van a pontokra, különösen azok után, hogy a legutóbbi hatból csak egyet szereztünk” – mondta bölcsen Mourinho.

A portugál később spanyol kollégáját, Rafa Benítezt dicsérte egy kicsit, majd a csapat hazai formáját firtató kérdésre megjegyezte, hogy az Old Traffordon csak egy vereséget szenvedtek eddig hét meccsen, de három meccse nem is nyertek.

sziporkázott a portugál.

Végezetül elfogadta az egyik újságíró felvetését, miszerint ez a teljesítmény nem elfogadható egy ekkora klubtól. Most zsinórban négy nyeretlen meccsnél jár a United, az ötödik azt jelentené, hogy 1999 óta nem látott rossz formába kerülhetne a csapat.

És le is telt a három és fél perc.