Vágólapra másolva!
A Bundesliga 7. fordulójában Dárdai Pál harmadik helyezett Herthája annak a Mainznak a vendége lesz, amely eddig a legkevesebb gólt kapta a szezonban. A magyar szakember szerint nagy dolog volt a Bayern München legyőzése, de semmit sem ér, ha a Mainz ellen csapata nem gyűjti be a három pontot.
Dárdai Pál ünnepli a Bayern München elleni győzelmet Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Jan Kuppert/Sven Simon

"Kellemetlen ellenfél, kompakt és erős. Ennek ellenére meg kell birkóznunk velük. Megerősödtünk, s ahogy most mennek a dolgok, mi vagyunk az esélyesek, ezt fel kell vállalnunk" - mondta Dárdai Pál, aki szerint nem az a művészet, hogy tíz év után ismét sikerült megverniük a Bayern Münchent, hanem az, ha most újra meg tudják szerezni a három pontot.

Dárdait ünneplik a németek

Egyként éltetik a német fociszurkolók a Hertha BSC magyar edzőjét. Az egyébként is népszerű Dárdai Pál az után lett közönségkedvenc Németországban, hogy csapatával hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Bayern Münchent a Bundesliga hatodik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Dárdaiék így pontszámban beérték a német rekordbajnokot.