További részleteket ígér a Ronaldót nemi erőszakkal vádoló nő ügyvédje

Juventus v SSC Napoli - Serie A Cristiano Ronaldo (Juventus FC) Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) juventus-napoli juventus v napoli juve juventus bianconeri napoli partenopei Allianz Stadium Torino Turin serie a italia Italy football game campionato FOOTBALL
Cristiano Ronaldo komoly bajba kerülhet
Vágólapra másolva!
A Cristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádló nő ügyvédei szerint hamarosan újabb részletek kerülhetnek elő a majdnem tíz évvel ezelőtti ügy kapcsán.

Kathryn Mayorga beadta a szükséges papírokat, pert indított az ötszörös aranylabdás focista, Cristiano Ronaldo ellen, akit azzal vádol, hogy szexuálisan zaklatta még 2009-ben Las Vegasban.

A nő ügyvédje szerda estére jelentett be sajtótájékoztatót, várhatóan itt mondják el a követeléseiket a Juventus játékosával szemben.

Ronaldo még hétvégén, az Instagramon egy élő videóban egy szurkolói kérdésre válaszolva azt állította, hogy az eredetileg a német Spiegelben megjelent újabb részletek nem igazak, ügyvédje szerint a német lap az utóbbi évek egyik legkomolyabb személyiségi jog elleni bűncselekményét hajtotta végre.

Nemi erőszak miatt perlik Cristiano Ronaldót

A portugál tagadja a vádakat, de a beadott kereset ellentmond neki.

A Las Vegas-i rendőrség eközben megerősítette, hogy újra nyomoznak egy 2009. június 13-i szexuális zaklatás ügyében, de neveket nem árultak el.

"Amikor a jelentés elkészült, az áldozat nem szolgált a helyszín és az elkövető pontos leírásával, de orvosi leletet kiállítottak. Az ügyet 2018 szeptemberében újranyitottuk, és a nyomozók az áldozat információi alapján újra vizsgálódnak. Az ügy folyamatban van, további részleteket nem közölhetünk" - áll a rendőrség közleményében.

Cristiano Ronaldo komoly bajba kerülhet Forrás: NurPhoto/Massimiliano Ferraro/NurPhoto/Massimiliano Ferraro

Mayorga egyébként korábban megállapodott Ronaldo jogászaival, egyezséget is kötöttek, amiért 375 ezer dollárt kapott a nő a hallgatásért cserébe.

Ronaldo hétfőn nem is edzett a Juventusszal, a keddi, Young Boys elleni Bajnokok Ligája-meccsen pedig eltiltása miatt nem szerepelhet.