Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában kora este két mérkőzést játszottak le, és bár a Juventus és a Manchester City is nyerni tudott a keddi meccseken, mindkét csapatot sújtotta rossz játékvezetői ítélet. Az Origo szakértője, a korábbi FIFA-játékvezető, Bede Ferenc úgy látta, hogy a Young Boys és Hoffenheim is megúszott egy-egy tizenegyest. 
Bede Ferenc szerint két büntető is elmaradt Forrás: Origo

„A 73. percben a Manchester City játékosával, Leroy Sanéval szemben a hazai kapus, Oliver Baumann nyilvánvaló gólhelyzetben szabálytalankodott, amit a játékvezető szabályosnak ítélt meg. A helyes döntés büntetőrúgás lett volna. Mivel a kapusnak volt esélye a labda megjátszására, ezért a piros lap helyett sárga lapos fegyelmezést kellett volna alkalmaznia a játékvezetőnek" – mondta Bede Ferenc az Origónak a Hoffenheim-Manchester City (1-2) mérkőzésen történt esetről.

A Juventus simán nyert 3-0-ra a svájci Young Boys ellen, a mesterhármasig jutott Paulo Dybala azonban egy büntetőt is kikarcolhatott volna, ha jól dönt a játékvezető.

„A mérkőzés 49. percében Paulo Dybala ígéretes helyzetben indult volna meg az ellenfél büntetőterületén belül, amikor a vendégjátékos hátulról becsúszott, és a labdával együtt a hazai játékos lábát is megrúgta. A játékvezető továbbengedte a játékot, de a helyes ítélet büntetőrúgás a Juventus javára."