Neymar gyönyörű góllal és kiállítást érő esernyővel villogott - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) is congratulated by teammates after scoring a goal during the French L1 football match Nice (OGCN) vs Paris (PSG) on September 29, 2018 at "Allianz Riviera" stadium in Nice, southern France. / AFP PHOTO / Yann COATSALIOU
Vágólapra másolva!
Továbbra is hibátlan a francia bajnokságban a címvédő Paris Saint-Germain csapata, miután a nyolcadik fordulóban a Nice-t 3-0-ra legyőzte Neymar duplájával és Nkunku góljával. A 8 meccsből 8 győzelem pedig azt jelenti, hogy a fővárosi együttes beállította a Lille 1936/37-es szezonban elért rekordját.

Thomas Tuchel rendhagyó, 3-5-1-1-es felállásban küldte pályára csapatát, Cavani csak a cserepadon kapott helyet, akárcsak Verratti vagy Bernat.
A 22. percben Neymar ezzel a gyönyörű tekeréssel szerezte meg a vezetést a fővárosiaknak:

A második félidő első percében megduplázta előnyét a PSG, Nkunku vágta be Mbappé kipattanóját.

Hogy a Nice-nek teljesen elmenjen a kedve a folytatásról, arról Neymar gondoskodott, aki úgy beesernyőzte Wylan Cyprient, hogy az bosszúból lekönyökölte a brazilt, jutalomként megkapta második sárgáját is.

A 92. percben vitte be a kegyelemdöfést a PSG, egy villámgyors kontra végén Mbappé és Neymar vezethette a labdát a kapusra, a francia pedig önzetlen volt, így Neymar duplázhatott, egyúttal a 0-3-as végeredményt is beállította.

Végeredmény, francia bajnokság, 8. forduló:
Nice-PSG 0-3 (0-1)
Gól: Neymar (22., 92.), Nkunku (46.)
Kiállítva: Cyprien 57.