Péntektől elérhető a Spíler2 TV a Telekomnál

Football - UEFA Champions League - FC Barcelona vs PSV Eindhoven 2019 CHAMPIONS EINDHOVEN FC BARCELONA FC BARCELONE FOOT FOOTBALL league PHASE DE POULE PSV Soccer SPORT UEFA
Lionel Messi of FC Barcelona celebrates after scoring his side's third goal while goalkeeper Jeroen Zoet looks dejected during the UEFA Champions League, Group B football match between FC Barcelona and PSV Eindhoven on September 18, 2018 at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain- Photo Manuel Blondeau / AOP Press / DPPI
Vágólapra másolva!
A sportrajongók érdekeit figyelembe véve a Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezésre jutott a Spíler2 TV csatorna kapcsán. A megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 TV sportcsatorna szeptember 28-ától az év végéig biztosan elérhető lesz a Telekom tv-ügyfeleinek.

Az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n. A csatorna elérhető lesz a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomagban, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagokhoz is.

Messiék visszatérnek a magyar képernyőkre Forrás: DPPI/Manuel Blondeau

A Spíler2 TV csatorna az 52-es programhelyen pénteken a reggeli órákban jelenik meg az érintett díjcsomagokra előfizető ügyfelek csatornaválasztékában. Javasolják ügyfeleiknek, hogy indítsák újra a beltéri egységet az új csatorna eléréséhez, probléma esetén pedig hívják az ügyfélszolgálatot a 1414-es telefonszámon.