Eldőlt, játszhat-e Cristiano Ronaldo a Manchester United ellen

FOOTBALL - UEFA CHAMPIONS LEAGUE - VALENCIA v JUVENTUS 2019 CHAMPIONS FOOT FOOTBALL JUVENTUS league PHASE DE POULE Soccer SPORT UEFA valence Valencia
Cristiano Ronaldo of Juventus FC reacts during the UEFA Champions League, Group H football match between Valencia CF and Juventus FC on September 19, 2018 at Mestalla stadium in Valencia, Spain
Vágólapra másolva!
Egy mérkőzésre tiltotta el az UEFA fegyelmi bizottsága a Bajonok Ligája csoportkörének első játéknapján a Valencia ellen kiállított Cristiano Ronaldót, így a játékos visszatérhet az Old Traffordra és játszhat egykori klubja, a Manchester United ellen.

A Juventus a következő körben a svájci Young Boyst fogadja, azon a meccsen pedig Ronaldo letölti a büntetését, így játszhat a csoportkör harmadik fordulójában az MU elleni idegenbeli rangadón.

A portugál támadót a múlt szerdai csoportmeccsen fél óra után egyből piros lappal küldte le a pályáról Felix Brych játékvezető. A bíró az alapvonali asszisztens javaslatára állította ki, miután Ronaldo belekapott a spanyolok védőjének, Jeison Murillónak a hajába.

Az európai szövetség illetékes bizottsága csütörtökön tárgyalta Ronaldo ügyét, s végül úgy döntött, hogy az automatikusan járó egy mérkőzésen túl nem szab ki további büntetést rá.