Mourinhót legyőzte a tanítványa, újabb blama Manchesterben

Mourinho, Lampard
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) talks with Derby's English manager Frank Lampard at the half-time break in the English League Cup third round football match between Manchester United and Derby County at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 25, 2018. / AFP PHOTO / Paul ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Kedden este a Manchester United a 95. percben mentette tizenegyespárbajra a másodosztályú Derby County elleni Ligakupa-párharcot, azonban Frank Lampard játékosai jobban bírták az idegek harcát, így José Mourinho tanítványa kiejtette mestere csapatát a sorozatból.

José Mourinho csapata jól kezdte a mérkőzést, a Manchester United már a harmadik percben megszerezte a vezetést Juan Mata szépségdíjas találatával.

Ezt követően azonban visszaestek a Vörös Ördögök, és nem tudták megszerezni a megnyugtató második gólt. Ennek az 59. percben itták meg a levét, amikor Harry Wilson káprázatos szabadrúgásgóljával egyenlített a Derby County.

A hidegzuhany csak ezután következett, ugyanis a 69. percben megfogyatkozott a Manchester United, miután az argentin kapus, Sergio Romero a tizenhatoson kívül kezezett.

Ezt követően a másodosztályú csapat irányított, és a 85. percben góllá érett a mezőnyfölé. A szemfüles Jack Marriott közelről gólra váltott egy kipattanót.

Ekkor úgy tűnt, José Mourinho ismét megszégyenül, és jöhetnek a szokásos meccs után kifogásai, de a 95. percben az egyik kedvence, a belga Marouane Fellaini egy közeli fejessel döntetlenre mentette a meccset.

így jöhetett a tizenegyespárbaj, ugyanis a Ligakupában csak a döntőben van hosszabbítás.

Sokáig úgy tűnt, Derby County és a Manchester United játékosai sem tudnak hibázni, végül a nyolcadik körben az manchesteri Phil Jones lába megremegett, így a Frank Lampard vezette másodosztályú csapat kiejtette José Mourinho együttesét az Old Traffordon.

Ligakupa, a legjobb 16 közé jutásért
Manchester United–Derby County (II.) 2–2 – 11-esekkel: 7–8
Blackpool (III.)–Queens Park Rangers (II.) 2–0
Bournemouth–Blackburn (II.) 3–2
Burton (III.)–Burnley 2–1
Millwall (II.)–Fulham 1–3
Oxford United (III.)–Manchester City 0–3
Preston North End (II.)–Middlesbrough (II.) 2–2 – 11-esekkel: 3–4
Wolverhampton–Leicester City 0–0 – 11-esekkel: 1–3
Wycombe (III.)–Norwich City (II.) 3–4
West Bromwich Albion (II.)–Crystal Palace 0–3