Egy ideig most biztosan nem sérül meg Firmino szeme

FOTBALL - ENGLISH CHAMP - TOTTENHAM v LIVERPOOL 2019 ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ENGLAND ENGLISH FOOT FOOTBALL league LIVERPOOL PREMIER Soccer SPORT TOTTENHAM
Roberto Firmino (Liverpool) injures his eye during the English championship, Premier League football match between Tottenham Hotspur and Liverpool on September 15, 2018 at Wembley Stadium in London, England - Photo Jane Stokes / ProSportsImages / DPPI
Vágólapra másolva!
A Liverpool brazil csatárának, Roberto Firminónak a Tottenham elleni bajnokin sérült meg a szeme, amikor Vertonghen nyúlt bele.

Firmino játéka kérdéses volt a PSG elleni, keddi Bajnokok Ligája-meccsen is, végül csereként beállt és ő szerezte a győztes gólt a párizsiak ellen a meccs hosszabbításában.

Az a kispadon is látszott, hogy a brazil szeme be van vérezve, de a látásban ez nem zavarta. Gólöröme közben viccesen takarta el a sérült szemét, mintha szemvizsgálaton lenne.

A hófehér foga vagy a szemüvege a feltűnőbb?

Roberto Firmino a csütörtöki edzésen már egy új szemüvegben jelent meg, olyanban, amilyet a holland Edgar Davids-tól szokhattunk meg.

Azt egyelőre nem tudni, meddig fogja hordani a védőszemüveget.