Yaya Touré ügynöke vudubabával üzent Guardiolának a BL-vereség után

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola looks on from the stands during the UEFA Champions League group F football match between Manchester City and Lyon at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on September 19, 2018. / AFP PHOTO / Oli SCARFF
Vágólapra másolva!
A Manchester City korábbi játékosának, Yaya Tourénak az ügynöke egy vicces karikatúrával és néhány még viccnek is gyenge mondattal üzent a pártfogoltja korábbi edzőjének, Pep Guardiolának.

A BL-csoportkör első fordulójának legnagyobb - egyetlen? - meglepetése volt, hogy a Manchester City hazai pályán 2-1-re kikapott a francia Lyontól. Ez sokakat felbátorított, hogy üzengetni kezdjenek az angol sztárcsapatnak, köztük Dimitry Selukot, a klub korábbi játékosának, Yaya Tourénak az ügynökét, aki ezzel a képpel kívánt további sikertelenséget a katalán menedzsernek:

Seluknak az okoz mérhetetlen fájdalmat, hogy Guardiola már nem tart igényt a 35 éves elefántcsontparti középpályás szolgálataira, így Tourénak 12 év után vissza kellett térnie előző klubjához, a görög Olimpiakoszhoz. Seluknak - sajnálatos módon - markáns véleménye van Guardiola játékosfilozófiájáról is, miszerint a mester kifejezetten utálja az afrikai játékosokat, aminek meglesz még a böjtje.

"Egész Afrikát magára haragította, sok-sok afrikai szurkoló elfordult most a Manchester Citytől – fejtette ki nézeteit a török játékosügynök még korábban. – De az afrikai varázslók majd tesznek róla, hogy soha többé ne nyerjen bajnokságot. Hogy igazam lesz-e vagy sem, azt majd az idő eldönti."

Az ügyben egyelőre annyit sikerült elérni, hogy a szezon első BL-meccsét elbukta a City, de mi mégis inkább inkább fogadnánk Guardiolára, mint ellene.